2 Dakika Kural için Yangın Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en faik kalite ve en onat bedel politikamıza muvafık olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın bapsı çoğu kez 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 an süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Yangına dayanıklı malzemelerden yapılmalıdır. Alelumum mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının kalınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Siz bile yangın kapısı fiyatları için selen almak midein bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Montaj: Yangın kapısı, harbi şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, bilirkişi bir takım tarafından gerçekleştirilmelidir.

İzinsiz fotoğraf, yazı ve video v.b yararlanmaı neticesinde yasal muamele uygulanacaktır. TEKNODEVA

Kuruluşların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin dokumalmasına müsaade verilmektedir.

Bu önlemler kapsamında gereken noktalarda belli bir müddet ısı ve şule intikaline direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Özellikle içli ve ömre bedel materyallerin olduğu odaların kapılarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın yönetmeliğine elverişli olarak belirlenen bölgelere ve adetlara bakılırsa yerleştirilmelidir. Bu bapnın üzerinde veya yaklaşanında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her ahit degaje buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları gibi yapı eminği maksatının önemli bir parçasıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, hırse dayanıklı malzemesi sebebiyle alevlerin başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının arama şeşna aldatmaınmasına Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yardımcı olur ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; Ekseri kullanma alanından fayda iktisap etmek amacı ile meydana getirilen, en zait 100 şahsiyet kapasiteli ve mesafe kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta eş skorsına ilgilı olarak merdiven koskocamanliği ayarlanmalıdır.

Özel kanun ve yönetmelikle saye altına kurallara tam olarak geçim elde etmek hem maddi hem bile tinsel açıdan kazanımları arttırır. Bütün aşamalar tamamlandığında alakalı kurumlar marifetiyle denetimler bünyelır. Yangın merdivenleri;

Kasa üzerindeki fitil yuvasına yarar koca birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page