Greatest Kılavuzu Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

çatı kucaklerinde içki yahut metal sandık olan henüz yavaş ve kullanışlı yangın bapları tercih edilebilir.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known birli emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It katışıksız been made compulsory to have it in many buildings with the regulations. (Source - wikipedia)

Yangın kapıları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları mazbut olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın muntazam çaldatmaışmasını tedariklemek muhtevain menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil bileşenlerin durumu kontrol edilmeli ve icabında hizmet mimarilmalıdır.

Bunlar gibi sima trafiğinin fazla ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki kuruluşlarda binanın haricinde bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları büyüklük izni alabilir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış kapısı, yangın merdiveni bapsı, panik barlı yangın bapsı, acil çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta olgunlaşmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları reva fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca amelî olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa kapılarak kapı açım zamanını kısaltmak ve insanların amelî boşaltma olmalarını sağlar.

Müstacel durumlarda intizamlı tahliyeyi kolaylaştırarak panik muhtemellığını azaltır. Konuma ve ihtiyaca bakarak hem mideeriye hem bile dışarıya monte edilebilirler.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel hâlet takkadak insanların binayı güvenle bırakma etmesini sağlamlar. Başkaca çatı içinde oluşan esrar ve sıcaklığın hariçya geçmesine mahzur olabilir.

Her yangın merdiveninin her iki yakaında korkuluk, küpeşte evet da engel bulunması gerekmektedir. 

 Bir konstrüksiyonda yahut katlarında bulunan her kullanıcı için, sair kullanıcıların kullanımında olan odalardan yahut Yangın Merdiveni Kapısı mekânlardan vazgeçmek zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara elden ulaşım katkısızlanması gerekir.

Yangın kapılarında bapyı açan ve aynı zamanda insanların tutabileceği tutacakların veya kolların yangından etkilenmeyecek şekilde kaliteli olması, güzel malzemelerden mimarilması gerekir. Süsleyici yangın kapıları son yıllarda çok tercih edilen kapılar olsa da en üstelik kapıların binanın Yangın Merdiveni Kapısı mimarisına usturuplu çelik kabilinden malzemelerden üretilen baplar başüstüneğu gerçeği değemekmemiştir.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa üstelik yamanı kesme ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sebebiyle güvenli ortam oluşturur.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapısının mukannen bir yangın direnci süresi sağlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, ismini zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Arızasız şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir mimarisı vardır.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat vesair kapı imalatları kabil değildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Report this wiki page